Σχολική μελέτη Γυμνασίου - Λυκείου

Η πορεία του μαθητή από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο είναι μια μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβική, από την εξάρτηση στην ανεξαρτησία, από την υπακοή στην αναζήτηση.

Πέραν όμως από τις αναπτυξιακές, συναισθηματικές και κοινωνικές αλλαγές που τα παιδιά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο Γυμνάσιο, υπάρ­χουν και οι αντικειμενικές διαφορές Δημοτικού-Γυμνασίου. Ο μαθητής έρχεται αντιμέτωπος με νέα δεδομένα: διαφορετικοί καθηγητές, περισσότερα μαθήματα, δουλειά στο σπίτι, εξετάσεις, εργασίες, περισσότερες δραστηριότητες και συνεπώς ευθύνες. Οι απαιτήσεις του Γυμνασίου σήμερα είναι πολύ πιο μεγάλες από άλλοτε.

Είναι λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό αρκετά από τα παιδιά της πρώτης τάξης του Γυμνάσιου να εμφανί­­σουν  δυσ­κολίες προσαρμογής στη νέα αυτή πραγματικότητα  συνή­θως από την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, οι οποίες μπορεί να διαρκέσουν από ένα μήνα μέχρι και ολόκληρη την φοίτηση του παιδιού στο Γυμνάσιο, εάν αυτό δεν λάβει την απαραίτητη στήριξη εγκαίρως.

Ένας από τους πιο εμφανείς τρόπους για να διαπιστώσει κανείς δυσκολίες προσαρμογής είναι η μειωμένη επίδοση των μαθητών στα μαθήματα, ειδικά στα πρώτα tests και στο πρώτο τρίμηνο. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι συχνά υπάρχει πτώση στην επίδοση και στα αποτελέσματα ενός μαθητή που βιώνει δυσκολίες προσαρμογής  στο Γυμνάσιο.

Ο μαθητής που αντιμετώπιζε κάποιες αδυναμίες και ελλείψεις στο γνωστικό αντικείμενο του Δημοτικού αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο τώρα που η Ύλη δυσκολεύει και οι απαιτήσεις αυξάνονται ραγδαία.

 

Το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Fun 2 Learn  καθοδηγεί σωστά τον μαθητή του με ασκήσεις μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας, με σκοπό να αποκτήσει γερές βάσεις και σωστό Σύστημα Μελέτης προετοιμάζοντάς τον για το Λύκειο. Έτσι συνεχίζει με την στήριξη του Κέντρου μας να εξελίσσεται , να αφομοιώνει άρτια την ύλη του και να αριστεύει!

 

SXOLIKH-MELETE-GYMNASIO.jpg

 

Μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ

 


ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Όσοι μαθητές φοιτούν στο Fun 2 Learn και στα προγράμματα των Ξένων Γλωσσών

κερδίζουν μείωση των διδάκτρων έως - 30%.

ΠΑΡΟΧΕΣ :

 

Καθημερινή Ενισχυτική Διδασκαλία.

Ολοκλήρωση της Ύλης της επόμενης ημέρας.

Προετοιμασία όλων των μαθημάτων ή Επιλογής.

Πρόγραμμα παρακολούθησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.

Τεχνικές Δημιουργικής αφομοίωσης των Θεωρητικών μαθημάτων.

Σχολικές Εργασίες / Project.

Δυνατότητα μεσημεριανού γεύματος στο χώρο μας.

Συνεχής Καθοδήγηση από Εξειδικευμένους Καθηγητές.

Έμφαση στην Έκφραση-'Εκθεση και στην Κριτική Σκέψη.

Εμπέδωση Αρχαίας Ελληνικής Γραμματικής και Αλγεβρικής Δομής.

Εμβάθυνση στη μεθοδολογία Φυσικής και Χημείας.

Επαναληπτικά Διαγωνίσματα το Σάββατο με σκοπό την επανάληψη και την σωστή

διαχείριση του άγχους των μαθητών.


---------------

 

Για μαθητές Δημοτικού επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Κέντρου μας.

 

Με την Πρωτοποριακή Μέθοδο Μελέτης  Fun 2 Learn ο μαθητής μας είναι πάντα 1 Βήμα Μπροστά!!