Μέθοδος: Για το παιδί

Τα περισσότερα παιδιά στις μέρες μας αντιλαμβάνονται τη μάθηση ως ανιαρή και κουραστική υποχρέωση επειδή αναγκάζονται να

προσαρμόζονται στον τρόπο σκέψης και ρυθμό του μαθήματος που επιβάλλει ο Δάσκαλος! Αυτή η μέθοδος διδασκαλίας

ονομάζεται Δασκαλοκεντρική και δυστυχώς ακολουθείται από πολλούς εκπαιδευτικούς ακόμη και σήμερα!

 

METHODOS_PAIDI.jpg

 

Στο Fun 2 Learn θα καταλάβετε ότι η ΜΕΘΟΔΟΣ Διδασκαλίας κάνει τη διαφορά!

Το πρωτοποριακό Σύστημα Εκπαίδευσης Fun 2 Learn έχει ως βασική προτεραιότητα το κάθε παιδί ξεχωριστά! Εστιάζουμε στις ανάγκες του, στα ενδιαφέροντά του, στα στοιχεία της προσωπικότητάς του και το στηρίζουμε να βρει τον τρόπο που θα κατανοήσει καλύτερα και θα εξελίξει τα ταλέντα του!

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Fun 2 Learn

Μαθητοκεντρική Διδασκαλία: O καθηγητής ενθαρρύνει τους μαθητές να εκφράζουν τις απόψεις τους, να παίρνουν μέρος σε συζήτηση με κριτική σκέψη, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν το πλάνο εργασίας.

Μαιευτική Διδασκαλία: Βασισμένη στο Σωκρατικό Διάλογο ο μαθητής καθοδηγείται σωστά ώστε να κατανοήσει το στόχο του μαθήματος και να μπορέσει να τον αποδώσει.

Βιωματική Μάθηση: Ομάδες εργασίας, πειραματική μέθοδος, έρευνα, μίμηση ρόλων, παιχνίδι που μας βοηθούν να προσαρμοστούμε στο στόχο του μαθήματος μέσα από την καθημερινότητά μας.

Διαδραστικοί πίνακες - Multimedia: 'Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις'. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το μάθημα γίνεται πιο συναρπαστικό και ολοκληρώνεται ο Κύκλος της Γνώσης :Παράδοση, Εξάσκηση, Εμπέδωση!

Δωρεάν τμήματα Υπολογιστών για Εμπέδωση της Ύλης!

Στοχευμένο Homework: Οι ασκήσεις του μαθητή για το σπίτι είναι σωστά επιλεγμένες σε ποιότητα και ποσότητα, ώστε να μπορέσει να αφομοιώσει σωστά την ύλη του σε λιγότερο χρόνο. Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για βελτιωμένες επιδόσεις!

Οιθηγητές Fun 2 Learn: Εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί με όραμα , ευαισθησία και διδακτική εμπειρία. Πάντα δίπλα στο Γονέα και τον Μαθητή με σεβασμό και ευθύνη.

Το Περιβάλλον μας: Ένας υπερσύγχρονος 2 όροφος Πολυχώρος με Υψηλές Προδιαγραφές. Ο εσωτερικός εξοπλισμός και διαρρύθμιση του χώρου βοηθά το μαθητή να νιώθει όμορφα και να αποδίδει καλύτερα στο μάθημα. Μεγάλες αίθουσες, φωτεινά χρώματα και το οβάλ μεγάλο τραπέζι που ευνοεί τη σωστή ροή του μαθήματος, αποφεύγοντας τη σχολική μη αποδοτική εικόνα με τα πολλαπλά θρανία. Στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας με κήπο και προαύλιο χώρο ώστε οι μαθητές να είναι προστατευμένοι και να ξεκουράζονται ανάμεσα στα μαθήματα.

Η μάθηση δεν θέλει κόπο .. αλλά τον σωστό τρόπο.. μόνο τότε ο μαθητής θα μπορέσει να απελευθερωθεί, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να αγαπήσει τη Γνώση!

 

1shutterstock_152114765.jpg

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Στο Fun 2 Learn Μιλάμε την Ξένη Γλώσσα ως Μητρική! : Για να μπορέσει ο μαθητής να υιοθετήσει και να εμπεδώσει σωστά τον τρόπο σκέψης μιας Ξένης Γλώσσας θα πρέπει να την ακούει και να την αποδίδει καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, ώστε να τη νιώσει οικεία και να ξεπεράσει το άγχος της σωστής Προφοράς.

Με ελεύθερη συζήτηση γύρω από ενδιαφέροντα θέματα οι μαθητές καλούνται να εκφραστούν με επιχειρήματα όπως στη μητρική τους ‘brainstorming’.

 

Μαθαίνουμε διασκεδάζοντας να μιλάμε άπταιστα την Ξένη Γλώσσα της επιλογής μας!

 

METHODOS-SXOLIKH-MELETH.jpg

 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Οργάνωση του χώρου και χρόνου του μαθητή

Εξατομικευμένο Σύστημα Μελέτης

Επαναληπτικά Διαγωνίσματα κάθε Σάββατο

Εμπέδωση της Ύλης με την χρήση Υπολογιστή

Δημιουργική Απασχόληση

Ο μαθητής δεν προετοιμάζεται απλά για την επόμενη μέρα στο Σχολείο..

Κατανοεί, εμβαθύνει και βελτιώνει το γνωστικό του επίπεδο.

Είναι πάντα 1 Βήμα Μπροστά!