ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Στην πιο τρυφερή και ευαίσθητη ηλικία καλείται το Παιδί να ξεκινήσει το υπέροχο ταξίδι της Γνώσης.

shutterstock_15324862.jpgΤο πιο σημαντικό είναι ο μικρός μαθητής να έχει σωστή καθοδήγηση ώστε να μπορεί να μελετά μόνος του τα μαθήματά του ήδη από την Α’ Δημοτικού.

Όταν το παιδί επιστρέφει στο σπίτι μετά το σχολείο είναι αρκετά δύσκολο να επεξεργαστεί μόνο του όλες τις νέες πληροφορίες που έλαβε, ειδικά όταν η παράδοση του μαθήματος στο σχολείο δεν έγινε κατανοητή ή οι ελλείψεις που έχουν συσσωρευτεί εμποδίζουν την εμπέδωση της ύλης.

Έτσι ο γονέας ήδη εξουθενωμένος από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας καλείται να υποδυθεί και τον ρόλο του εκπαιδευτικού προκειμένου να βοηθήσει το παιδί του να ανταπεξέλθει. Ένας τέτοιος χειρισμός όμως συνήθως δοκιμάζει τις αντοχές των μελών της οικογένειας και μειώνει την αυτοεκτίμηση του μαθητή, ο οποίος δεν βασίζεται στις δικές του δυνάμεις.


Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης
 Fun 2 Learn οι μαθητές μας μαθαίνουν να μελετούν μόνοι τους, να οργανώνουν σωστά το χρόνο τους και να εμβαθύνουν στην ύλη του σχολείου με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων – multimedia.Έτσι το μάθημα γίνεται διασκεδαστικό και ενδιαφέρον! Είμαστε πάντα 1 βήμα μπροστά!