ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Η γλώσσα ως δίαυλος επικοινωνίας και διακίνησης ιδεών αποτελεί το κυρίαρχο γνώρισμα κάθε πολιτισμού.

Στη σύγχρονη πραγματικότητα η ικανότητα να χρησιμοποιεί κάποιος μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες ,πέρα από τη μητρική του, διασφαλίζει μια σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία, εφόσον αποτελεί βασικό κριτήριο διάκρισης και κύρους στην αγορά εργασίας.

Αναμφίβολα όμως η πιο ουσιαστική συμβολή της εκμάθησης ξένων γλωσσών στη ζωή μας είναι ότι μας βοηθά να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Όσο πιο νωρίς μαθαίνει κάποιος μια ξένη γλώσσα βελτιώνει την ερμηνευτική και αναλυτική ικανότητα του εγκεφάλου του. Αποκτά αυτοπεποίθηση , γίνεται πιο ευέλικτος, εφευρετικός, ευφυής και αποκτά μαθηματική σκέψη. (Σύμφωνα με την διεθνή μελέτη του ψυχογλωσσολόγου καθηγητή Πάνου Αθανασόπουλου του Πανεπιστημίου Λάνκαστερ η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ψυχολογίας "Psychological Science", σύμφωνα με το "Science”.)

To Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης Fun 2 Learn απευθύνεται με Καινοτόμες Μεθόδους Διδασκαλίας στο Παιδί και τον Ενήλικα, ώστε να Κατανοήσει, να Μιλήσει και να Διασκεδάσει με την Ξένη Γλώσσα όπως με τη Μητρική του!